Kertoillaan nyt kuulumisia, vaikkei täällä kauheasti olekaan viime aikoina tapahtunut. Itseasiassa töissäkään ei viime viikolla sattunut oikeen mitään mainitsemisen arvoista. Päivät menivät ihan normaalisti meikäläisen sählätessä vuoroin englanniksi vuoroin espanjaksi ja välillä jopa saksaksi. Fifin ollessa lomilla, mulla on vähän enemmän vastuuta toimiston toiminnassa ja tämä vastuu onkin realisoitunut melkoisena kaaoksena. No käsittääkseni jos tämä viikko vielä jotenkin selvitään, niin ensi viikolla toimiston äitihahmo on taas pelastamassa muitten persnahat.


Keskiviikkona tuli uusi kämppis: saksalaisneiti (O & T: kännilasit silmille niin ihan ok), joka kanssa tuli pankkihommia tekemään. Pääsin välittömästi tulkin hommiin kun neidiltä ei oikeen espanja vielä kulje. Ja samaisena iltana pääsin myös toimimaan oppaana kun kävin näyttämässä, missä neitokaisen työpaikka sijaitsee. Perjantaina mentiin Mauricion kanssa normaaliin tapaan vähän kiertelemään baarialuetta, siltä mitään kummempaa löytämättä.

Lauantaina olikin sitten paljon puhutun Alicanten reisun vuoro. Homma vähän lässähti kun aluksi koitettiin puhua muuta IAESTE-jengiä mukaan, mutta ainoa kiinnostunut luopui matkasta siinä vaiheessa, kun ilmoitin, että kaikki ei ollutkaan valmiiksi järjestettynä, vaan sen olis pitänyt itse hommata esim. majoitus. Myöskään Alicanten IAESTE-väkeä emme onnistuneet tapaamaan. Heillä kun päiväohjelmaan kuului vierailu vesipuistoon. Kiertelimme siis kaupungilla ja teimme vähän ostoksia. Myös kaupungin keskustan lähellä oleva linna käytiin katsastamassa. Illalla sitten palailtiin Torreviejan kirkonkylään. Lauantai-iltana kävin vähän opastamassa saksalaisneidille paikallisia baareja.


Sunnuntaina jouduin taas puhumaan demonien kieltä. Häläpäläravintolan pitäjä, varsin turkkilaisen näköinen kaveri, kysyi multa et puhunko ruotsia. Mie sitten vastasin, jotta “Nej, det kann jag onte görä.” No sit se tietenkin kysy et mistä mä oon ja kun sanoin että Suomesta, niin se sitten ihmetteli melkoisesti miksen puhu ruotsia. No mie sit kysyin et puhuuks se englantia tai espanjaa, niin eipä herralta oikeen kumpikaan luonnistunut. Jannu siis pyörittää kioskia espanjassa, ei ymmärrä espanjaa ja vielä vittuilee jos mie en puhu ruotsia. No ei kai siinä.... Turhaa mun olis sille mitään kuittailla millään muulla kielellä kun ei se sitä ymmärtäis.


Ensi viikonloppuna voipi olla et mie lähden Alteaan Maijan luo kyläilemään ja ajatuksena oli ihan vähän vaan katsastaa Benidormin yöleämää. Jos sinne lähden niin siitä sitten raporttia reisun jälkeen. Ja reilun viikon päästä olis sitten isukki, Sami ja Niina tulossa käymään. Sami kun sitä jo kyseli, niin on täällä kaikki valmiina. Koitan saaha jotain pöperöä sille perjantai-illalle valmiiks kun tuutte ja ruokajuomana on varmasti jotain muutakin kuin vettä.


Ja perinteitä kunnioittaen pari fotoa:

1776479.jpg

1776486.jpg

1776483.jpg

1776481.jpg