Toinen viikko duunissa alkoi lupaavasti; ei saatu kassakaappia auki. Kaapissa on tietenkin kaikki firman käteinen raha, shekkivihot, maksumääräykset sekä muuta roinaa, mitä tarvitaan joka päivä. Siinä oltiinkin vähän ihmeissään, että mitäs nyt tehdään. Tietenkin alettiin soittelemaan joka paikkaa et mistä löytyis joku, kuka osais sen avata. Ei meikäläisenkään murtotaidot riittäneet. Jossain paikassa sanottiin et seuraavana päivänä sieltä ehdittäis kaappia avaamaan, mutta kun Vanessa oikeen kerjäs niin ne lupas samana päivänä. No, Hullu-Joaquin sitten lähti toisesta officesta hakemaan sen verran käteistä, että päästäisiin jotenkin alkuun. Lopulta kassakaappikin saatiin auki ja päivä saatiin pulkkaan aika mukavasti.

Tiistaina sattuikin sitten miekäläiselle pieni käpy. Ei mitään merkityksellistä, mutta hieman noloa. Kun edellisellä viikolla mulle sanottiin, että naapurin apteekille ei vaihdeta rahoja. Ne kun tulee aina vaihtamaan seteleitä pienempiin, että saisivat vaihtorahaa. No en mä sit alkanu kyselemään et miks ei vaihdeta, kun aattelin vaan et kai sille on olemassa joku syy ja hyvä niin. Jos ei vaihdeta niin ei vaihdeta ja piste. Saapuu valkotakkinen herra vaihtamaan seteleitä kolikoiksi ja mie sit kysyn, et onks se apteekille. No olihan se ja mä sit sanoin et ei onnistu vaihto. Kukaan ei tietenkään muistanut mulle sanoa et ei sitä sais ihan suoraan sanoa, vaan pitäis valehdella että ei ole tjsp :D No rahat vaihdettiin ja sitten jo mullekin selitettiin tilanteen taustat. Eli ko. apteekki on naapuripankin iso asiakas, mutta käy aina meillä vaihtamassa rahaa, ja sen takia me ei haluttais aina vaihtaa, mut sitä ei saa sanoa suoraan. No onneks kaikki meni sen piikkiin että ymmärrän huonosti espanjaa ja apteekin setä kävikin taas keskiviikkona vaihtamassa rahuja. Ja jottei tässä olisi riittävästi sählinkiä, niin keskiviikon lopuksi meiltä puuttui pari sataa euroa rahaa. Torstaina siis jatketaan etsintöjä et mihin helvettiin ne olis voinu mennä.


Perjantaina matkustetaankin Valenciaan, eikä Alicanteen kuten edellisessä kirjoituksessa väitin. Matkaan lähtevät Micke P. Madridista, sen joku jenkkikaveri, mie ja matkalta otetaan Alteasta vielä yksi suomineito kyytiin. Valenciassa olis tarkoitus viettää yksi yö ja sit lauantaina palaillaa illalla Torreviejaan vähän katselemaan yöelämää.


Nyt kuppilaan katsomaan Portugalin matsia...