Tärkeimmät asiat ensiksi: sain Fifiltä piparia. Neidillä oli synttärit torstaina ja se kävi ostamassa koko toimiston jengille keksejä ja kaffeeta. Muuten onkin töissä mennyt aika rauhallisesti. Välillä saa oikein keksimällä keksiä jotain tekemistä kun toimistossa ei käy kovinkaan paljoa asiakkaita ja nekin vähät, jotka käy, eivät käsitä että mie osaan englantia eli ne kiusaa joko Frankia tai Fifiä. Mutta eiköhän siellä saa lopun kesää kulumaan ja kyllä mä sitten koitan kysellä, josko olis jotain tekemistä. Tiedä vaikka pääsis oppimaan jotain uutta samalla. Ensi viikolla on Orihuelassa jotkut Cristianos y Moros -juhlat. Siellä pidetään kinkerit jonkun ikivanhan tappelun muistoksi. Tämä koskee meikäläistä siinä mielessä, että näiden juhlien ansiosta meillä on vähän löysemmät työajat. Ensi viikko työskennellään puoli yhdeksästä yhteen ja torstaina on vapaapäivä. Eli ilmeisesti on hyvin aikaa löhöillä rannalla. Tiistaina olis tarkotus mennä vanhan toimiston väen kanssa viettämään Antonion läksiäisbileitä. Jose Joaquin sanoi, että niissä bileissä on tarjolla ruokaa, alkoholia ja seksiä. Rohkenen hieman epäillä, mutta tiistaina sen sitten näkee.


Tänä viikonloppuna Maija tuli Alteasta käymään täällä. Niinpä lauantaina tuli ihan vähän vaan lähdettyä tuulettumaan. Myöskin mun uusi mesekaveri Ana (ihan ok, mutta sen kaveri, joka asuu täällä :p) ilmoitti, että on tulossa Torreviejan yöelämään. Illalla sitten tavattiin tämä Ana ystävineen ja Mauriciokin liittyi seurueeseen. Pienten neuvottelujen jälkeen päätettiin lähteä paikalliseen diskohelvettiin Pachaan. Täällä iltaelämä hiukan eroaa Suomen vastaavasta. Lauantaina mekin mentiin ensin baarikadulle katselemaan meininkiä ja oltiin siellä about kahteen asti ja sitten päätettiin lähteä yökerhon puolelle. Pachan sisäänpääsymaksu oli 20€ eli melko hintahtava, mutta tähän hintaan sisältyi kaksi paukkua. Näin ollen ei se hinta niin kauhea ollutkaan. Ja verrattuna Suomen seduloihin tämä sisäänpääsy oli todellakin hintansa arvoinen. Pachassa oli kolme kerrosta ja niistä ylimmäinen oli talon katolla, eli raitista ilmaakin pääsi välillä haukkaamaan. Muutenkin oli melko railakasta meininkiä ja siellä sitten viihdyttiinkin melkein kuuteen asti. Eli syy miksi teksti on tänään melko sekavaa on pienoisessa darrassa ja väsymyksessä.



Parin viikon päästä ajateltiin lähteä Maijan kanssa katsastamaan Alicantea uudemman kerran. Kunnon turistireisu ja kierretään kaikki nähtävyydet. Ehkäpä sitä vois illalla vähän tutustua yöelämäänkin. Nyt en jaksa kirjuutella enempiä ja taidan kohta lähteä biitsille.


Ja vielä pari fotoa:

1726857.jpg

1726859.jpg


1726862.jpg

1726863.jpg