Huomenissa olis siis lähtö kohti eteläistä Eurooppaa. Matkakuume alkaa jo olemaan melkosen kova ja pitänee myöntää, että hiukan jännittää. Matkasuunnitelma on jotensakin seuraavanlainen:
- Lähtö kohti Pirkkalan lentoasemaa hiukan yhden jälkeen iltapäivällä.
- Klo 16.55 lähtee lento kohti Frankfurtia ja siellä ollaan perillä 18.25. Frankfurtissa pitäis sitten saada aikaa tapettua yön yli.
- Klo 06.30 lähtee seuraava lento kohti Portoa ja siellä pitäs olla aikataulun mukaan klo 08.05 paikallista aikaa.
- 16.05 lähtee bussi Portosta kohti Covilhãa ja siellä pitäs olla sitten joskus kasin paikkehilla.

Eniten jännittää, että miten saa ajan kulumaan Frankfurtissa, kun siinä lentokentän lähellä ei kuulemma ole mitään. Lonely Planetiin ajattelin tutustua yön tunteina. Nukuttua tuskin tulee kovin paljoa. Portossa on siis kaheksan tuntia aikaa haeskella bussiasemaa et eiköhän siinä ajassa jo pitäis löytyä. Covilhãssa odottaa netin kautta varattu hotellihuone, olettaen että varaus on tosiaan mennyt perille. Lähetin Beiran yliopiston kv. tädille sähköpostia, että yritän poiketa siellä perjantaina. Lauantaina pitäis sitten jo päästä majottumaan koulun asuntolaan.
Seuraavan kerran toivottavasti kirjottelen Covilhãsta. Hotellissa pitäis olla ilmanen nettiyhteys, eli koitan sieltä kirjuutella, miten matka meni.

Até logo!