Valitettavasti ensimmäiseksi pitää kertoa suru-uutinen: Joana on nyt siirtynyt parempaan paikkaan elikkäs etanoiden taivaaseen (mikä ilmeisesti sijaitsee läheisessä roskiksessa). Kaikki ovat olleet hyvin järkyttyneitä tapahtuneesta, mutta show must go on.

Viikonloppuna käytiin Lissabonissa katsastamassa parin kaverin keikka. Torstaina pojat soitti yhdessä pienessä kuppilassa Bairro Altossa. Paikka oli kuulemma ennen aina melko tyhjillään, mutta Victor ja Diego alko soittelemaan siellä, niin ainakin muita vaihtareita on riittänyt melko mukavasti. Janpat soitti reilun tunnin mittaisen espanjalaisen hittiputken maustettuna yhdellä italialaisella ja yhdellä itsetehdyllä (Onde Fica a Guarda-chuva) kreikkailais-portugalilaisella kappaleella.

553210.jpg
El Victor säestää ja vokalistina toimii Ciccio

Perjantaina yhdessä hippikuppilassa oli jonkinmoinen Erikulttuurienmusiikkia -ilta ja siellä pojat soitti kolme kappaletta. Muuten kuultiin afrikkalaista ja japanilaista musaa. Keikan jälkeen suunnattiin taas kohti Bairro Altoa.

553213.jpg

553216.jpg
El Victor säestää jälleen ja tällä kertaa vokalistina Diego

Lauantaina olikin sitten melko mielenkiintonen ilta. Ensin tehtiin Eveliinan kanssa illallista kolmelletoista hengelle. Pottumuusia ja jauhelihakastiketta. Hommahan kusahti sillein melko mukavasti, että ensinnäkin molempia oli liian vähän ja toisekseen tää paikallinen pakastejauheliha (tuoretta ei tällä kertaa ollut saatavilla) ei ole kovin hääviä. Jauhelihakastike maistui jotakuinkin samalle teollisuussoosille, mitä saa esimerkiksi joistakin hyvinvarustetuista yliopistoravintoloista.
Illallisen jälkeen suunnattiin taas kohti Bairro Altoa ja tuli käytyä elämäni ensimmäistä kertaa ihan ehdassa homobaarissa. Eipä siinä mitään. Ei se paljoa eronnut normaalista lauantai-illasta Lappeenrannassa. Paskaa musiikkia, kallista kaljaa ja sukupuolijakauma täysin perseestä. No nytpähän on semmonenkin paikka tullut nähtyä. Ja ennen kun kenenkään tarvii kysyä, niin en kokeillu...

Kämppis lähti vajaaksi kahdeksi viikoksi Italiaan eli joudun nyt yksin pitämään taloa pystyssä. Mitähän siitäkin taas tulee...
Ens viikonloppuna pitäis matkustaa Mirandelaan tapaamaan Ondrejta ja muuta porukkaa joka oli Covilhãn kielikurssin alottelijoiden ryhmässä. Voi tulla aika raikkaat kinkerit. Sitten täällä Portossa alkaakin Semana Academica elikkäs sillon ei tarvi kouluun mennä.
Jaa niin ja koulusta taas. Eka espanjan koe meni läpi! 14/20 pistettä. Kolme pitäis vielä läpästä. Sitten tuo kurssi mistä pitää tehdä harkkatyö. Menin luennolle kyselemään opettajalta et koska olis hyvä päivä palauttaa harkkatyö (= menin pyytämään paria lisäpäivää kun luulin, että pitää palauttaa huhtikuun aikana). Sehän sitten sano et ei isommin väliä, kuhan ennen toukokuun loppua. Eli mulla on melkein valmis harkkatyö ja kuukausi aikaa palauttaa. Viimeinen tentti on 14.6. eli sitten alkaa meikäläisen ERASMUS-elämä ja opiskelu loppuu tältä keväältä. Suunnitelma on semmonen, että jos on rahaa niin Olavin ja Dänin kanssa vois tehdä pienen Euroopan turneen. God Preserve Them...

553212.jpg
Turistikuva

553218.jpg
Johan se oli aikakin hiukan leikata. Asiakkaana Peppe ja psykoparturina Serena

Ei kai tällä kertaa muuta kun hyvää Wappua!